Home » Advocatenkantoor Utrecht - Advocaat Utrecht
 

Advocatenkantoor Utrecht - Advocaat Utrecht

Schouten Advocaten is een slagvaardig advocatenkantoor in Zeist sinds 1974. Inmiddels bijna 40 jaar actief als advocatenkantoor in Zeist, de regio Utrecht en daarbuiten.

Schouten Advocaten is een slagvaardig advocatenkantoor dat juridische kennis, ervaring, specialisatie en betrokkenheid combineert. Zoveel mogelijk werken wij aan praktijkgerichte oplossingen ter voorkoming van procedures voor ondernemers en particulieren uit Zeist, de regio Utrecht en daarbuiten.

Vijf redenen om voor Schouten Advocatenkantoor Utrecht te kiezen:

1) Sinds 1974 een gezond kantoor met vele tevreden en terugkerende cliënten
2) Kwaliteit van hoog niveau door uitsluitend ervaren advocaten
3) Scherpe tarieven door beperkte overheadkosten
4) Optimale prijs - kwaliteit verhouding
5) Duidelijke taal en korte communicatielijnen

Heeft u een juridisch probleem en wenst u optimale rechtsbijstand? Heeft u behoefte aan gedegen juridisch advies? U bent welkom voor een gratis probleemanalyse. U ontvangt daarbij heldere tekst en uitleg over uw zaak en de mogelijke oplossingen.

Uw kwestie verdient de advocaat die uw belangen voor u op de beste wijze behartigt. Bij de gratis probleemanalyse kunt u vrijblijvend kennismaken en zelf een oordeel vormen over onze overtuigingskracht.

Doe hier uw aanvraag voor een gratis probleemanalyse of bel 030 – 69 250 14.

Schouten Advocaten biedt gespecialiseerde advocatuur op de volgende rechtsgebieden:

Zakelijk:                                                

Particulier:

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Bestuursrecht

Bestuursrecht

Contractenrecht

Contractenrecht

Handelsrecht

Echtscheiding

Huurrecht

Erfrecht

Incasso

Familierecht

Ondernemingsrecht

Letselschade

Onteigening & Planschade

Pensioenrecht

Vastgoed recht

Personenrecht

Vervoersrecht

 

Voor nadere informatie per rechtsgebied verwijzen wij u naar de homepage alwaar u onder de knop “Zakelijk” en “Particulieren” kunt kijken, alsmede bij “Veel gestelde vragen”. Vanzelfsprekend kunt u tevens contact opnemen via telefoonnummer 030 – 69 250 14 of via info@schouten-advocaten.nl 

Het advocatenkantoor bedient ondernemers, particulieren, gemeenten en instellingen in onder meer Zeist en de regio Utrecht.

Voor Schouten Advocaten is dus niet alleen Zeist en de regio Utrecht bekend terrein, het werkterrein van de advocaten uit Zeist bestrijkt het gehele land, Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant en Limburg.

Vanwege de moderne communicatiemiddelen maakt het tegenwoordig geen verschil of als advocaat uit de regio Utrecht wordt opgetreden voor een cliënt uit Utrecht, Tiel, Groningen of Bangkok. Omwille van een optimale prijs-kwaliteitverhouding proberen wij steeds de werkzaamheden voor u zo tijdbesparend mogelijk te verrichten. Daarvoor maken we bijvoorbeeld graag gebruik van internettelefonie door middel van Skype. Op deze wijze bestaat visueel contact, net als aan tafel in de spreekkamer, echter zonder reistijd.

We maken natuurlijk ook gebruik van pdf-bestanden die per e-mail worden verzonden, zodat u zo snel mogelijk over stukken kunt beschikken.

Het Advocatenkantoor Utrecht

Schouten Advocaten nu bij iedere gerechtelijke instantie in Nederland zelfstandig de processuele handelingen verrichten. Uw advocaat van Schouten Advocaten verricht al deze werkzaamheden bij gerechtelijke instanties buiten de regio Utrecht zonder tussenkomst van derden. Daarmee worden kosten voor u voorkomen. Ook maakt dit de uitvoering van de werkzaamheden als advocaten vanuit Utrecht in geheel Nederland gemakkelijker.

Schouten Advocaten mag zich dan ook met recht een hands on advocatenkantoor uit de regio Utrecht noemen waarvan de advocaten adequate dienstverlening leveren in het gehele land. Wij zijn de advocaat in Utrecht voor zowel ondernemers als voor particulieren. Voor meer informatie kunt u de overige pagina’s van deze website bekijken en / of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 030 - 6925014.

Schouten Advocatenkantoor Utrecht - voor maatgesneden oplossingen:

Mail uw probleemanalyse naar Schouten Advocaten Utrecht of neem direct telefonisch contact op voor een afspraak/overleg: 030 – 69 250 14.

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)