Home » Nieuws » Dag van de scheiding vrijdag 14 september 2018
 

Dag van de scheiding vrijdag 14 september 2018

Elke tweede vrijdag van de maand september staat te boek als dag van de scheiding.

Schouten Advocaten kent geen specifieke dag van de scheiding. Onze advocaten zijn alle dagen van het jaar voor u beschikbaar om u te helpen, te adviseren en uw belangen te behartigen indien u geconfronteerd wordt met of besluit tot een echtscheiding of het verbreken van een samenwoning.

Waar mogelijk wordt gestreefd om in overleg tussen u en uw (ex-)partner te komen tot afspraken over de gevolgen van de echtscheiding of de verbroken samenwoning. Daarbij is uiteraard m.n. oog voor de belangen van kinderen.

Is het bereiken van overeenstemming niet mogelijk dan zullen uw belangen in een eenzijdige procedure optimaal worden behartigd. Schouten Advocaten heeft een breed scala aan cliënten die zij bijstaat ingeval van een echtscheiding of verbreking van samenwoning. Het handelt hier om mensen van elk opleidingsniveau, zoals medisch specialisten, ondernemers, DGA’s, universitair medewerkers zowel uit binnenland als uit buitenland.

Wilt u informatie over een echtscheiding of het verbreken van samenwoning en de gevolgen daarvan, neemt u dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Die mogelijkheid geldt niet alleen voor vrijdag 14 september 2018, maar ook voor de overige dagen van het jaar. Wees welkom om uw hulpvraag bij ons voor te leggen.

Servicegericht door kosten-efficiënt te werken aan oplossingen in uw belang.

Kijk ook eens bij de overige rechtsgebieden waarin wij actief zijn. 

 

 

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)