Home » Over ons » Tarieven
 

Tarieven

Uurtarief:

Schouten Advocaten hanteert uurtarieven die variëren van € 170,- tot € 215,- per uur te vermeerderen met 6% kantoorkosten en 21% BTW.

Het uurtarief dat op uw zaak van toepassing is, hangt af van het soort zaak en de mate van deskundigheid die benodigd is. Tijdens de vrijblijvende probleemanalyse kunnen wij u hier nader over informeren.

Bij belangen groter dan € 150.000,- geldt een opslag van 20% op het uurtarief.

Schouten - Advocaten biedt u continu inzicht in de bestede tijd.

Bij Schouten - Advocaten werken uitsluitend ervaren advocaten. Wij werken niet met advocaat-stagiaires.

Vaste prijs:

Schouten Advocaten hanteert voor meerdere zaken vaste prijzen. U kunt hierbij denken aan een gemeenschappelijk verzoek echtscheiding, ontbinding van een arbeidsovereenkomst, het opstellen van een beëindigingovereenkomst, het opstellen van algemene voorwaarden, contracten beoordelen en opstellen etc..

Of uw zaak zich leent voor een vaste prijs afspraak kunnen wij tijdens de vrijblijvende probleemanalyse beoordelen en met u afstemmen.

Incasso tarieven:

In eenvoudige incassozaken werken wij tevens met vaste tarieven. Een mogelijkheid is dat wij u € 250,- excl. BTW in rekening brengen alsmede kosten van Rechtbank en deurwaarder, te vermeerderen met een van te voren overeengekomen percentage dat aan ons toekomt na ontvangst van het voor u geïncasseerde bedrag. Ook zijn er diverse tussenvormen mogelijk.

Tijdens de vrijblijvende probleemanalyse bespreken wij graag aan de hand van uw incassozaak de mogelijkheden.

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)