Home » Rechtsgebieden
 

Rechtsgebieden

 

Schouten - Advocaten is gespecialiseerd in de rechtsgebieden die aan de linkerzijde in het keuzemenu zijn opgesomd. Klik op een rechtsgebied naar keuze voor meer informatie.

Schouten Advocaten levert binnen de opgesomde rechtsgebieden de volgende diensten:

  • Juridisch advies

Schouten Advocaten inventariseert snel en efficiënt uw juridische positie en adviseert u op heldere en duidelijke wijze. Juridische kennis is hierbij van groot belang, evenals het goed kunnen inschatten van de feiten en omstandigheden van uw zaak. Met meer dan veertig jaar ervaring is de kans dat wij een vergelijkbare zaak hebben behandeld groot.  

  • Procederen

Schouten Advocaten heeft van oudsher een omvangrijke procespraktijk. Wij bieden veel ervaring met de verschillende procedures bij de Kantonrechter, de Rechtbank, het Gerechtshof, Gemeentes en Provincies. Schouten Advocaten is lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht.

  • Onderhandelen

Schouten Advocaten heeft veel ervaring met het voeren van onderhandelingen voor clienten op de meest uiteenlopende terreinen. De objectieve zakelijke visie van Schouten Advocaten zal hierbij een voor u gunstig verschil maken.

  • Contracten opstellen en beoordelen

Goede contracten kunnen latere problemen helpen voorkomen of later uw juridische positie verstevigen. Schouten Advocaten stelt solide contracten voor u op of helpt u daarbij. Wanneer u een concept - contract van de andere partij heeft ontvangen, kunnen wij zorgen dat uw belang in het contract optimaal tot uiting komt. Ook voor het up-to-date maken van oudere contracten en algemene voorwaarden bent u bij Schouten Advocaten aan het juiste adres.

  • Second opinion 

Indien u onzeker bent over de gang van zaken elders bij een mediator, bij een adviseur, bij een rechtsbijstandverzekeraar, of bij een andere advocaat, is Schouten Advocaten u snel van dienst met een helder geformuleerd second opinion advies.

  • Optreden voor personen met een rechtsbijstandverzekering

Schouten Advocaten treedt regelmatig op voor bijvoorbeeld rechtsbijstandverzekerden van Achmea Rechtsbijstand, ARAG, DAS Rechtsbijstand en VvAA, welke verzekeraars ons kantoor hebben geaccrediteerd. De zaken die aan ons kantoor in behandeling worden gegeven worden voor rekening van de verzekeringsmaatschappij verricht.

 

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)