Home » Rechtsgebieden » Advocaat ondernemingsrecht Utrecht
 

Advocaat ondernemingsrecht Utrecht

Schouten Advocaten, specialistische advocaat ondernemingsrecht te Utrecht. Als ondernemer kunt u geconfronteerd worden met juridische geschillen van uiteenlopende aard. In Schouten Advocaten vindt u een gespecialiseerde partner voor deze kwesties zodat u zich op het ondernemerschap kunt concentreren.

Onze advocaat mr. R.S. Schouten combineert zakelijk inzicht, ondernemersgevoel, juridische kennis en jarenlange ervaring met begeleiding en advisering bij onder andere:

 • aandeelhoudersgeschillen;
 • ondernemingsrecht;
 • algemene civiele advies- en procespraktijk;
 • fusies en overnames;
 • agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten;
 • beëindiging VOF;
 • onderhandelingen met banken, zorgplicht banken;
 • onderhandelingen met de belastingdienst;
 • schuldeisers akkoord;
 • hulp bij huurverlaging;
 • onderhandelen bij het sluiten van contracten en het openbreken van bestaande contracten; (dreigend) faillissement.

Het vooraf oriënteren over de juridische aspecten van voorgenomen activiteiten kan problemen in de toekomst voorkomen. Op die manier werken we aan een praktijkgerichte oplossing en kunnen we procederen zoveel mogelijk voorkomen. Mocht procederen toch nodig zijn, dan kunt u rekenen op de jarenlange ervaring die onze advocaten hiermee hebben.

Advocaat ondernemingsrecht Utrecht voor ondernemers

Schouten Advocaten, actief als advocaat ondernemingsrecht in Utrecht voor ondernemers in heel Nederland, adviseert u graag, snel en deskundig. Onze adviezen zijn praktisch en oplossingsgericht. Zo kunt u snel weer verder met wat u het liefst doet: Ondernemen.

Tarieven Schouten Advocaten

Schouten advocaten werkt met verschillende tarieven. Afhankelijk van de complexiteit van uw zaak en de deskundigheid die verlangd wordt van onze advocaten, hanteren wij een uurtarief variërend van € 170,- tot € 215,- per uur (exclusief 6 procent kantoorkosten en 21 procent btw). Daarnaast rekenen wij voor diverse procedures, zoals gemeenschappelijk verzoek echtscheiding of ontbinding van een arbeidsovereenkomst vaste prijzen. Datzelfde geldt voor eenvoudige incassozaken. Bent u benieuwd naar de precieze kosten, dan ontvangen wij graag van u uw probleemanalyse. Alleen dan kunnen wij u precies zeggen wat de kosten bedragen.

Oplossingen op maat

De advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht is de oudste zoon van oprichter en directeur mr. J.F.G. Schouten: mr. Rutger Schouten. Met 17 jaar ervaring als advocaat én ervaring in het bedrijfsleven is zijn praktijk succesvol. Voor oplossingen op maat over ondernemingsrecht: mail uw probleemanalyse naar Schouten Advocaten te Zeist of neem direct telefonisch contact op met mr. R.S. Schouten voor een afspraak / overleg: 030 – 69 250 14.

“Duidelijke focus, duidelijke taal”
Probleemanalyse aanvragen »

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)