Home » Rechtsgebieden » Arbeidsrecht advocaat Utrecht » Arbeidsrecht Werkgever
 

Arbeidsrecht Werkgever

Iedere ondernemer met personeel in loondienst heeft met het arbeidsrecht te maken.

U kunt in conflict komen met uw werknemer. Een afvloeiingsregeling kan in deze tijd van belang zijn voor uw bedrijf, de arbeidsrecht advocaat van Schouten Advocaten helpt u hierbij. Net als bij het ontslag van een werknemer. Schouten - Advocaten heeft vele arbeidsrecht zaken in behandeling in de regio Utrecht en landelijk.

Welke conclusie moet u trekken?

Vaak is het beter om afscheid te nemen van elkaar; maar dan wel op een voor beide partijen acceptabele manier. Een geldelijke vergoeding kan onderdeel zijn van de beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Het arbeidsrecht is volop in beweging. Schouten Advocaten is volop actief in het arbeidsrecht, zowel in de regio Utrecht als landelijk.

Kunt u niet meer samenwerken met uw werknemer?

Wilt u in goed overleg uit elkaar? Is uw werknemer voor een concurrent gaan werken en heeft hij een concurrentiebeding? Twijfelt u over een beding in de arbeidsovereenkomst? Of wilt u een bepaling uit de arbeidsovereenkomst afdwingen?

HR / HRM Advies

Onze advocaat arbeidsrecht adviseert en assisteert regelmatig diverse HR managers bij de uitvoering van HRM personeelsbeleid en het individuele arbeidsrecht.

Het personeelsbeleid van uw onderneming is onderhevig aan de ontwikkelingen van de huidige tijd. Om die reden verdient het aanbeveling om geregeld een revisie door te voeren, in dit kader geldt "regeren is vooruitzien". Indien u meer informatie hierover wenst, vraag dan naar onze opzet van een HR / HRM consult. In onderling overleg wordt met u een stappenplan op maat gemaakt om uw personeelsbeleid (waaronder arbeidsovereenkomsten, reglementen etc.) te screenen en waar nodig aan te passen aan het door u gewenste personeelsbeleid binnen uw onderneming.

Voor meer informatie vraag naar mr. M.F. Schouten of mevrouw mr. M.H. van den Berg (030 - 69 250 14).

Schouten Advocaten, de slagvaardige arbeidsrecht advocaten. 

Voor maatgesneden oplossingen inzake:

  • Ontslag
  • Vaststellingsovereenkomst
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Afvloeiingsregelingen
  • Advies arbeidscontracten (opstellen / beoordelen huidige contracten)
  • Concurrentiebeding / relatiebeding
  • HR / HRM advies
  • Statutair Directeur (contract / ontslag)
  • Management Overeenkomst
  • etc.

Mail uw gratis probleemanalyse naar Schouten Advocaten te Zeist of neem direct telefonisch contact op voor een afspraak / overleg: 030 – 69 250 14.

Aanverwante onderwerpen:

Arbeidsrecht advocaat

 

“Bereikbaar, betrokken en toegewijd”
Probleemanalyse aanvragen »

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)