Home » Rechtsgebieden » Incasso advocaat
 

Incasso advocaat

Tegenwoordig proberen vele partijen hun leveranciers te gebruiken als bank, door te laat of niet te betalen. Dat is een slechte en gevaarlijke ontwikkeling, want teveel onbetaalde facturen kunnen leiden tot het faillissement van een bedrijf. Wij geven u graag vrijblijvend juridisch advies over incasseren, deurwaarders en vorderingen. Schouten Advocaten is lid van VIA, de Vereniging van Incasso Advocaten. Hiermee garanderen wij u de beste oplossing.

Hoog betalingspercentage

De incasso advocaat van Schouten Advocaten legt de nadruk op optimale timing en toonzetting bij de incassowerkzaamheden. Bij iedere zaak profiteert u van de ruime ervaring die in het verleden is opgedaan met allerhande incasso zaken. Waar nodig pakken we door met een beslag of een faillissementsverzoek. Met onze incassowerkzaamheden en aanpak scoren wij een hoog betalingspercentage.

Incassokosten invorderen

Onze werkzaamheden zijn er tevens op gericht de kosten voor de schuldeiser zo veel mogelijk te beperken, onder meer door invordering van de buitengerechtelijke incassokosten en een exacte berekening van de rente waarop u recht heeft.

Incasso kort geding

Schouten Advocaten is in staat binnen 6 weken een toewijzend vonnis te verkrijgen voor uw onbetwiste geldvordering door het instellen van een incasso kort geding.

Met het vonnis wordt vervolgens overgegaan tot executie zoals verkoop van bijvoorbeeld onroerend goed, door het leggen van beslag op banktegoeden en/of op loon.

Betwiste geldvordering

Indien uw schuldenaar klaagt over uw prestatie en stelt dat er daarom niet betaald hoeft te worden, is er geen sprake van een incasso zaak, maar van een betwiste geldvordering. Het komt in dit geval neer op de stellingen die partijen over en weer innemen. Schouten Advocaten is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en kan uw belangen bij een betwiste geldvordering optimaal behartigen.

Vrijblijvende probleemanalyse

U bent zich aan het oriënteren op de beste wijze om zo snel mogelijk uw gelden te incasseren? Neemt u dan contact met telefoonnummer 030 – 69 250 14 en stel vrijblijvend uw vraag.

Lees meer over dit onderwerp op: Kennisbank Incasso

 

“Duidelijke focus, duidelijke taal”
Probleemanalyse aanvragen »

Contact

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Gratis probleemanalyse

Bezoekadres:

Schouten Advocaten
Slotlaan 72
3701 GP ZEIST (UTRECHT)