Een incasso advocaat inschakelen bij facturen die niet betaald worden. Het lijkt een flinke stap. Een incassobureau of gerechtsdeurwaarder kunnen een logischere keuze lijken, maar een incasso advocaat heeft veel meer bevoegdheden dan deze partijen. Wanneer een zakelijke afnemer de rekening niet betaalt en dit om een bedrag boven de € 25.000 gaat, is een incasso advocaat de enige logische keuze.

Waarom kiezen voor een incasso advocaat?

U kiest voor een incasso advocaat wanneer u zakelijke vorderingen wilt laten verrichten. Dit is namelijk de belangrijkste focus van deze advocaat. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om nationale of internationale vorderingen. Deze advocaten moeten aan strenge eisen voldoen en worden doorgaans in de minnelijke fase ingeroepen, waarbij incassatie zonder tussenkomst van de rechter de doelstelling is. De hoogte van de vordering is hierbij niet van belang; een incasso advocaat kan alle zakelijke vorderingen voor zijn rekening nemen.

Een incasso advocaat inschakelen is dé manier om druk uit te oefenen op een onderneming. Het is namelijk de enige persoon die een faillissement aan mag vragen wanneer een betaling uitblijft. Loopt het uit op een juridisch conflict? Ook dan bent u bij Schouten Advocaten aan het juiste adres. Zeker wanneer wij op dat moment al op uw case zitten.

Heeft uw debiteurenbewaking wat extra kracht nodig?

Heeft uw debiteurenbeheer moeite met het binnenhalen van de betalingen en zijn er herhaaldelijk afnemers die niet betalen? Of is het nu toch echt tijd om dat grote bedrag op uw rekening te zien, waar u al maanden op wacht? Schakel dan de incasso advocaat in bij Schouten Advocaat. Wij zoeken altijd naar een oplossing met een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u persoonlijk van ons horen hoe wij het incassotraject aan kunnen pakken in uw specifieke geval? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we ons direct kunnen buigen over uw debiteuren.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of
    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB