Een fusie advocaat is een verstandige optie wanneer u een fusie in het verschiet heeft. Een fusie is een proces met veel risico’s, valkuilen en wettelijke regels die nageleefd moeten worden in het proces. Het is echter vooral een proces dat u niet dagelijks doorloopt. De kans is klein dat u nu al weet waar u echt op moet letten. Dat is waarom wij bij Schouten Advocaten als fusie advocaat een sparringpartner, adviseur en expert tegelijkertijd zijn. Op die manier kunt u zo snel mogelijk verder met ondernemen, in een bedrijf dat aanzienlijk groter geworden is.

Als fusie advocaat zijn we er graag zo snel mogelijk bij

Binnen een fusie worden veel besluiten genomen, strategieën doorgesproken en worden beoogde resultaten neergezet als targets. Dit is het punt waarop wij als fusie advocaat graag al actief bij het proces betrokken zijn. De reden erachter is eenvoudig. Er zijn veel valkuilen die gemist worden, net als mogelijkheden om strategisch te investeren en juridische processen die tijdig in werking gesteld moeten worden om de fusie succesvol te laten verlopen. Hoe eerder we erbij zijn, hoe beter we dit geheel kunnen begeleiden en ervoor kunnen zorgen dat de fusie zo goed mogelijk verloopt met het oog op de strategische en financiële aanpak.

Uiteraard kunt u met uw onderneming ons in een later stadium inschakelen als fusie advocaat, zodat we zo snel mogelijk kunnen schakelen om alsnog als de optimale fusie-expert op te treden tijdens het resterende proces.

Op weg naar de best mogelijke fusie voor uw onderneming

Staat u voor de drempel naar die grote fusie? Vindt u het lastig om te bepalen wat de juiste stappen in het proces zijn, of welke mogelijkheden u moet overwegen met het oog op de strategie, de juridische kant of de belastingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we als fusie advocaat de adviezen en inzichten kunnen geven die u nodig heeft bij uw fusie.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of

    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB