In geval de overheid u dreigt te onteigenen, of wanneer sprake is van planschade, is de ervaring van Schouten Advocaten dat de partij die verantwoordelijk is voor de onteigening of de planschade, veelal met behulp van een zogenoemde schaderegelaar uw schade voor een (veel) te laag bedrag tracht af te kopen.

Mr. J.F.G. Schouten heeft meer dan 40 jaar ervaring met grondzaken en heeft vele malen opgetreden voor cliënten die als gevolg van onteigening of door een wijziging van een bestemmingsplan schade leden. Er hebben zich gevallen voorgedaan waarbij de schadevergoeding die Schouten Advocaten voor de cliënt heeft gerealiseerd ruim twee (2) maal hoger was dan hetgeen aanvankelijk was aangeboden, zodat de cliënt een  vele tonnen hogere schadevergoeding ontving.

Doordat Schouten Advocaten sinds meer dan 40 jaar gemeenten bijstaat inzake bestemmingsplannen en grondkwesties, heeft Schouten Advocaten eveneens een diepgaande kennis van de werkwijze van de overheid in dit soort zaken. Hierdoor zijn wij als planschadeadvocaat, onteigeningsadvocaat en vastgoedrecht advocaat in staat u optimaal bij te staan.

Vrijblijvende probleemanalyse

Lijdt u planschade of onteigeningsschade? Bent zich aan het oriënteren op goed advies en / of goede rechtsbijstand van een zeer ervaren planschadeadvocaat en onteigeningsadvocaat?

Neemt u dan contact met ons op en stel vrijblijvend uw vraag.

“Schouten – Advocaten is als juridisch dienstverlener laagdrempelig voor haar cliënten”

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB