Zoekt u een advocaat nabij Bunnik vlakbij Utrecht? Dan bent u bij Schouten Advocaten verzekerd van een slagvaardig advocatenkantoor. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en een snelle doorlooptijd.  Ons streven is het snel komen tot een praktijkgerichte oplossing. Schouten Advocaten zet zich in voor particulieren en mkb’ers en werkt vanuit het kantoor in Zeist voor cliënten door heel Nederland.

Rechtsgebieden advocaat Bunnik

U zoekt een advocaat nabij Bunnik die zich richt op een speciaal rechtsgebied? Bij Schouten Advocaten kunt u terecht voor veel verschillende rechtsgebieden. Van arbeidsrecht tot erfrecht en van ondernemingsrecht tot bouwrecht, bieden wij specialisatie aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kunnen een gratis probleemanalyse voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Schouten Advocaten?

Naast onze jarenlange ervaring (meer dan 40 jaar ervaring) profiteert u van nog meer voordelen als u ons inschakelt als uw advocaat. Onze advocaten zijn bereikbaar, betrokken en toegewijd. Ieder heeft zijn specialisme zodat we altijd een advocaat hebben die u met uw zaak kan helpen. We richten ons op het oplossen van problemen en kunnen vanwege onze uitgebreide juridische kennis snel de feiten en omstandigheden van uw zaak inschatten. We procederen als dat nodig is en zijn goed in onderhandelingen. Bekijk welke sterke punten wij u nog meer te bieden hebben.

Over Schouten Advocaten

Schouten Advocaten is een echt familiebedrijf. Op 31-jarige leeftijd opende de heer J.F.G Schouten in 1974 de deuren van zijn advocatenkantoor in Zeist. Schouten Advocaten kreeg in 1985 bijval van mevrouw M.H. van den Berg. Cliënten kunnen bij haar terecht voor echtscheidingen en geschillen in het Erfrecht. In 1999 voegde de oudste zoon van J.F.G. Schouten zich bij het bedrijf. De heer R.S. Schouten begon zijn carrière in het bedrijfsleven. Na enkele jaren ambieerde R.S. Schouten toch een leven in de advocatuur en werd hij onderdeel van Schouten Advocaten. R.S. Schouten heeft zich gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht, incassorecht en onroerend goed. Zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn kordate optreden, maken zijn praktijk tot een succes. Tot slot, werd het team in 2010 versterkt door de jongste zoon van J.F.G. Schouten, de heer M.F. Schouten. Hij heeft zich gespecialiseerd in handelsrecht, arbeidsrecht, vervoersrecht en huurrecht.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.