Mr. R.S. Schouten treedt met name op als ondernemingsadviseur en / of ondernemingsadvocaat. Het zijn van adviseur van de ondernemer en het gezamenlijk bereiken van toegevoegde waarde voor het bedrijf is bij uitstek waar het hart van mr. R.S. Schouten ligt. Toegevoegde waarde wordt tevens gevonden door samen met ondernemers vooraf problemen te voorkomen, in plaats van deze achteraf op te moeten lossen.

De opgebouwde omvangrijke ervaring van mr. R.S. Schouten in het internationale bedrijfsleven, zowel als investeerder als managing director, is van grote toegevoegde waarde bij de uitvoering van de werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het bepalen van strategie en voeren van onderhandelingen voor bedrijven.

Aandachtsgebieden die met name door mr. R.S. Schouten worden behandeld zijn: Contracten, Compliance, Onderhandeling, Fusie van bedrijven, Overnames, Ondernemingsrecht, Privacy voor Bedrijven, Strategie, Incasso en Beslag. Tevens houdt hij zich bezig met zaken die Onroerend Goed en Aanneming van Bouwwerken betreffen.
Mr. R.S. Schouten is to-the-point en kenmerkt zich door een zeer snel begrip van (mogelijke) problemen die spelen, alsmede een oplossingsgerichte aanpak.

Mr. R.S. Schouten is lid van:

Specialisaties: • Ondernemingsrecht • Contractenrecht • Incasso • Onroerend Goed

Mr. R.S. Schouten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

* Ondernemingsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult neemt één van onze advocaten zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.