Bouwrecht is enerzijds een juridisch vak, maar anderzijds is het een vak dat men niet alleen uit de juridische literatuur en opleiding kan leren. De ervaring van onze advocaat bouwrecht met het ontwikkelen en bouwen van grote en kleine projecten, alsmede de technische kanten daarvan, maakt dat er bij ons niet alleen sprake is van weten, maar ook van begrijpen.

Juist door begrip van de bouwtechnische aspecten van een zaak bij de advocaat, komt de zaak juridisch ‘beter uit de verf’.

Advies en procederen bouwrecht

De advocaat bouwrecht van Schouten Advocaten heeft meer dan 20 jaar ervaring met het adviseren en procederen op het gebied van bouwrecht.

Mr. R.S. Schouten was rond de eeuwwisseling circa 3 jaar lang betrokken bij de ontwikkeling en de nieuwbouw van het MillenniuM House aan de Slotlaan 70 – 74 te Zeist, waarin ons kantoor sinds 2001 gevestigd is. Mede door de bouw van dit complex met acht luxe appartementen, twee bedrijfsruimten en een parkeerkelder, bestaat bij Schouten Advocaten een diepgaand inzicht in de verschillende facetten van het bouwproces en projectontwikkeling.

Zaken binnen het bouwrecht

Wij treden op als bouwrecht advocaat voor zowel aannemers, onderaannemers, projectontwikkelaars, maar ook voor particulieren in Zeist en de regio Utrecht, alsmede daarbuiten. Hiervoor staan wij onze cliënten onder meer bij in zaken betreffende:

  • Grondverwerving
  • Projectontwikkeling
  • Bouwfouten
  • Bouwschades
  • Bouwgaranties
  • Verborgen gebreken

Bij deze zaken komen de in de bouw gebruikelijke algemene voorwaarden en regelingen geregeld aan de orde. Denk hierbij aan de UAV 2012, AVA 2013, DNR, STABU en RAW.

Aanverwante onderwerpen:

Vastgoed

“Schouten – Advocaten is als juridisch dienstverlener laagdrempelig voor haar cliënten”

Probleemanalyse aanvragen »

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult neemt één van onze advocaten zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.