Schouten Advocaten is het advocatenkantoor in Utrecht voor elke ondernemer en particulier met een hulpvraag. Onze uiteenlopende specialisaties zorgen ervoor dat wij uw jurist, advocaat of raadsman zijn, waarbij we graag onze professionele betrokkenheid inzetten om ervoor te zorgen dat u altijd krijgt waar u recht op heeft. Want hoewel doorgaans alles in regels en wetten vastgelegd is, wil dit niet betekenen dat dit ook altijd op de juiste manier uitgevoerd wordt. Met onze passie voor het vak en de creatieve oplossingen van ons advocatenkantoor in Utrecht zijn we altijd de geschikte partner.

Wanneer schakelt u het advocatenkantoor in Utrecht in?

U kunt een advocaat in Utrecht inschakelen wanneer u betrokken bent bij een geschil of een probleem dat serieuze gevolgen kan krijgen. U kunt het advocatenkantoor in Utrecht uiteraard ook preventief inschakelen. Bijvoorbeeld als jurist of raadsman voor uw onderneming, of dé specialisten die u kunnen informeren wanneer u een erfrechttwist of claim aan ziet komen.

Schouten Advocaten heeft veel ervaring met het ondersteunen van grotere ondernemingen, alsmede medische specialisten en andere experts. Alle kennis en ervaring die wij als advocatenkantoor in Utrecht bezitten, is uiteraard in uw voordeel wanneer wij uw partner zijn.

De advocaat in Utrecht die er voor u is

Juridische problemen, ondersteuning voor ondernemers, maar ook naleving van de huidige AVG-verplichtingen. U kunt het allemaal onder één dak vinden wanneer u kiest voor het advocatenkantoor in Utrecht. Schouten Advocaten is het transparante advocatenkantoor waarbij we de doorlooptijd altijd zo kort mogelijk proberen te houden – en denken aan uw belangen. Door de wet erbij te leggen, de overeenkomsten te bekijken en out of the box oplossingen te vinden waar nog niemand aan gedacht heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u ons een specifieke case voorleggen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.