Wist u dat een echtscheidingsadvocaat een verplicht onderdeel is van de echtscheiding? Alleen een advocaat kan het huwelijk laten ontbinden door de rechter. Ook bij een geregistreerd partnerschap met minderjarige kinderen is een advocaat verplicht. Maar dat het een noodzakelijk onderdeel is, betekent nog niet dat u zomaar met de eerste echtscheidingsadvocaat in zee moet gaan. Bij Schouten Advocaten werken we uitsluitend met gepassioneerde echtscheidingsadvocaten die begrijpen dat u niet alleen een goede afhandeling wilt, maar dat u het vooral zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. U wilt door met uw leven, daarom zorgen wij als echtscheidingsadvocaten, waar mogelijk, voor een zo kort mogelijke doorlooptijd.

U wilt geen conflict? Kies een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat

Kunt u nog goed door één deur met uw partner en wilt u niet tegenover uw voormalig zielsverwant komen te staan in de rechtbank? Dan kunt u kiezen voor een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat. Deze neemt alle juridische stappen met u en uw partner door, maakt alle papieren klaar en noteert de afspraken die gemaakt worden. Wanneer alles klaar is, stuurt de advocaat dit naar de rechter om de echtscheiding uit te laten voeren.

Lukt het niet om samen met uw partner tot afspraken te komen op deze manier? Dan neemt u een eigen echtscheidingsadvocaat in de arm. We stellen samen een voorstel op dat naar uw partner gestuurd wordt. Gaat deze akkoord, dan wordt het voorstel naar de rechtbank gestuurd. Gaat uw (spoedig ex-)partner niet akkoord, dan zal hij of zij een eigen advocaat in de arm moeten nemen om met een tegenvoorstel te komen.

Een correcte en vlotte echtscheiding

Een echtscheiding is geen pretje. Daarom wilt u dat de zaken zo snel en correct mogelijk geregeld worden, zodat het proces zo snel mogelijk doorlopen én afgerond is. Schouten Advocaten verdiept zich graag in uw persoonlijke situatie om zo advies op maat te geven op transparante wijze. Wilt u meer weten of direct samen aan de slag met uw echtscheiding? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als experts op het gebied van echtscheidingen zijn wij het geschikte advocatenkantoor voor u.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of
    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB