Wanneer u geconfronteerd wordt met een echtscheiding komt er veel op u af. Bijstand van een ervaren echtscheidingsadvocaat die opkomt voor uw belangen en die van de kinderen is een verstandige keuze. De nabije toekomst is van belang, maar zeker ook de langere termijn, denk bijvoorbeeld aan de pensioenverdeling.

De echtscheidingsadvocaat: Onderscheidend met cijfers en administratie

In de praktijk blijkt vaak dat er bij echtscheidingen complexe cijfermatige aspecten aan de orde komen. Dat gebeurt veelvuldig bij ondernemers maar is vaak ook het geval bij privé personen. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Ook verstrekken wij indien gewenst een second opinion wanneer uw echtscheiding al elders loopt.

U wilt geen conflict? Kies een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat

Kunt u nog goed door één deur met uw partner en wilt u niet tegenover uw voormalig partner komen te staan in de Rechtbank? Dan kunt u kiezen voor een gezamenlijke echtscheidingsadvocaat. Deze stelt in samenspraak met u beiden een echtscheidingsconvenant op dat na ondertekening wordt opgestuurd naar de Rechtbank. De scheiding kan op deze wijze binnen enkele weken rond zijn.

Echtscheiding en eigen bedrijf

Wordt u als ondernemer geconfronteerd met een echtscheiding? Of heeft u samen met uw partner een bedrijf? Dan komt er nog meer op u af. Een advocaat die hier veel ervaring mee heeft, is in uw belang. Onze echtscheidingsadvocaat is ook zeer gedreven in de cijfermatige kant die een grote rol speelt bij de echtscheiding van een ondernemer.

Vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer weten of direct samen aan de slag met uw echtscheiding? Neem dan contact met op  met Schouten Advocaten voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct een antwoord op uw juridische vraag? Bel 030 – 69 250 14
Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 134.22MB