De advocaten van Schouten Advocaten te Zeist hebben veel ervaring met het adviseren, onderhandelen en procederen over civielrechtelijke vastgoed kwesties zowel in de regio Utrecht als daarbuiten. Schouten Advocaten biedt vastgoed dienstverlening aan die breder is dan het beoordelen van alleen een koopcontract.

Het vastgoedrecht

Het vastgoedrecht omvat naast de aan- en verkoop van een huis of bedrijfspand ook onderwerpen die betrekking hebben op onroerende zaken en registergoederen, zoals het recht van hypotheek, vruchtgebruik of mandeligheid.

Verborgen gebrek

Ook als u na aankoop van een huis of bedrijfspand wordt geconfronteerd met een verborgen gebrek, kan Schouten Advocaten u bijstaan. Aanwezigheid van asbest, lekkende daken, condensatie, schimmelvorming en optrekkend vocht zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke verborgen gebreken.

Vastgoed en onroerend goed

Vaak is investeren in vastgoed een kostbare en ingewikkelde zaak. Het vastgoedrecht is een breed en complex rechtsgebied waarin ontwikkelingen en vernieuwde regelgeving elkaar snel opvolgen. Hoe stelt u uw investering veilig? En hoe voorkomt u nalatigheden en fouten? Schouten Advocaten geeft u duidelijke antwoorden en voorziet u van praktische informatie.

Vrijblijvende probleemanalyse

U bent zich aan het oriënteren op goed advies en / of goede rechtsbijstand van een ervaren advocaat vastgoedrecht?

Neemt u dan contact op met telefoonnummer 030 – 69 250 14 en stel vrijblijvend uw vraag.

Aanverwante onderwerpen:

Bouwrecht

“Duidelijke focus, duidelijke taal”

Probleemanalyse aanvragen »

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.