Bij een vastgoedrecht advocaat wordt vaak gedacht aan de overdracht van een bepaald vastgoed. Het is correct dat wij u als vastgoedrecht advocaat bij kunnen staan bij het opstellen of beoordelen van een koopakte, maar dit is niet alles wat onder dit gebied valt. Technisch gezien vallen alle mutaties en verhandelingen van vastgoed onder de expertise van een advocaat voor het vastgoedrecht.

Wanneer schakelt u een vastgoedrecht advocaat in?

Als vastgoedrecht advocaat is Schouten Advocaten uw specialist op het gebied van koopcontracten, vruchtgebruik of mandeligheid, wanneer er sprake is van meerdere eigenaren. In de meeste gevallen schakelt u deze advocaat echter in. Hoewel de contractuele overeenkomsten grotendeels gestandaardiseerd zijn, is het van belang dat alle punten ingedekt en gecontroleerd zijn. Op die manier is er achteraf namelijk geen interpretatievrijheid en dat is een prettig idee wanneer het gaat om aankoop of verkoop waarmee grotere bedragen gemoeid zijn.

Een bekend fenomeen zijn verborgen gebreken bij een bedrijfspand of woning. Daarnaast kunnen er ook procedurefouten gemaakt zijn waardoor de aankoop of verkoop nietig verklaard kan worden door de rechter. Door een vastgoedrecht advocaat in de arm te nemen, weet u altijd zeker dat er geen problemen achteraf ontstaan. Bij Schouten Advocaten is ons motto niet voor niets dat voorkomen beter is dan genezen.

Zekerheid, duidelijkheid en transparantie

Wilt u alle contracten en overeenkomsten met betrekking tot uw vastgoed duidelijk op orde hebben, worden er binnenkort mutaties doorgevoerd of heeft u een geschil binnen de VvE waarbij u een specialist nodig heeft? Dan schakelt u Schouten Advocaten in, experts op het gebied van vastgoedrecht en alles wat hierbij komt kijken. Voor vragen of het direct inschakelen van uw vastgoedrecht advocaat neemt u contact op via onderstaande button.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult neemt één van onze advocaten zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.