De arbeidsrechtadvocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Ongeacht of u werkgever of werknemer bent. Arbeidsbetrekkingen en -relaties zijn vaak ingewikkeld. Het blijven wijzen naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden levert een patstelling op en wanneer ook de cao geen soelaas biedt, is het verstandig om de arbeidsrechtadvocaat erbij te betrekken. Ongemotiveerd ontslag op staande voet, loonvorderingen of concurrentiebeding kan op die manier op een nette en snelle manier opgelost worden. Uiteraard treedt Schouten Advocaten ook als raadsman op. Op de werkvloer is voorkomen namelijk zeker beter dan genezen.

Het optimale uit de situatie halen met uw eigen arbeidsrechtadvocaat

Onzekerheden, onduidelijkheden en meningsverschillen horen niet op de werkvloer thuis. Zij zorgen voor een disfunctionele werkomgeving wat overslaat op de overige directieleden of medewerkers op de werkvloer. Daarom is het verstandig om dit zo snel mogelijk de wereld uit te helpen, maar wel op de juiste manier. U wilt dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft. Tegelijkertijd wilt u een zo kort mogelijke doorlooptijd. Als werknemer wilt u immers weten waar u staat, als werkgever wilt u vooral dat de productie op optimale wijze hervat wordt.

Dat is waar een arbeidsrechtadvocaat ingeschakeld wordt. Schouten Advocaten zorgt ervoor dat een professioneel betrokken advocaat met kennis van arbeidsrecht aan de slag gaat met het geschil of de patstelling. Hierbij hebben we een oplossingsgerichte aanpak, waarbij we niet alleen de standaardmanieren bekijken. Het gaat erom dat iedereen tevreden is met de oplossing en dat er recht gedaan wordt aan alle partijen. Daar maken we ons graag hard voor.

Heeft u vragen over wat wij precies voor u kunnen betekenen als arbeidsrechtadvocaat of wilt u persoonlijk advies op maat als werkgever of werknemer? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we u direct verder kunnen helpen als uw eigen arbeidsrechtadvocaat.

Uw contactpersoon is: dhr. mr. M.F. (Michiel) Schouten.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of

    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB