Wanneer iemand in uw directe omgeving overlijdt, denkt u waarschijnlijk niet direct aan een erfrecht advocaat. Toch worden deze advocaten steeds vaker ingeschakeld. In de gevoelige, emotionele of verwarrende tijden is het praktisch om een specialist op het gebied van erfrecht in de arm te nemen. Wanneer blijkt dat u onterfd bent, een claim gelegd is op de bezittingen of er sprake is van grote schulden die onderdeel zijn van de erfenis, kan een erfrecht advocaat u bijstaan met juridisch en strategisch advies.

Wanneer schakelt u een erfrecht advocaat in?

Een erfrecht advocaat is dé oplossing wanneer er onduidelijkheden, onjuistheden of andere uitdagingen ontstaan rond het testament van een overledene. Dit kan een verkeerde verdeling zijn, een claim, of het nietig willen verklaren van het testament. Een testament lijkt onaanraakbaar, maar is het niet. In bepaalde uitzonderingsgevallen verklaart een rechter het testament nietig omdat de overledene niet in staat was om zelf bij kennis een testament op te zetten.

Een erfrecht advocaat komt dus van pas op elk moment dat er een probleem is met de erfenis of de uitvoering (of uitvoerbaarheid) van een testament. Bij problematische familiebanden, claims van buitenaf of een onduidelijk testament, is een erfrecht advocaat de persoon die u assisteert in een verwarrende tijd met tal van wettelijke kaders en uitzondering.

Een erfrecht advocaat van Schouten Advocaten

Bij Schouten Advocaten hebben we veel ervaring met erfrechtgeschillen en het vooraf voorkomen daarvan. Ongeacht de aard van de erfenis en het testament, zorgen wij ervoor dat iedereen krijgt waar hij of zij recht op heeft. Daarbij zetten we vooral in op een zo kort mogelijke doorlooptijd, heldere communicatie en transparantie. Onze ervaring is dat alle betrokkenen hier het meeste baat bij hebben.

Wilt u meer weten over wat wij als erfrecht advocaat kunnen doen voor u? Of wilt u ons direct inschakelen omdat u reeds een erfrechttwist aan ziet komen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we ons direct in uw situatie kunnen verdiepen.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of
    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB