Een incasso advocaat inschakelen bij facturen die niet betaald worden. Het lijkt een flinke stap, maar onze ervaring leert dat een slechte betaler vaak meer respect krijgt voor de leverancier en de betalingsmoraal verbetert als de leverancier de zaak op professionele wijze aanpakt. Een incassobureau of gerechtsdeurwaarder kunnen ook een keuze lijken, maar een incasso advocaat heeft veel meer bevoegdheden dan deze partijen.

Wanneer een debiteur niet betaalt en dit om een bedrag boven de € 25.000 gaat, is een incasso advocaat de enige logische keuze. Vanaf dit bedrag is een advocaat op grond van de wet verplicht in geval van een procedure.

Waarom kiezen voor een incasso advocaat?

U kiest voor Schouten Advocaten als incasso advocaat wanneer u uw (zakelijke) vorderingen zo snel en strak mogelijk wilt laten incasseren. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om nationale of internationale vorderingen. Vooraf maken we een incassostrategie, waarbij we altijd streven naar een zo snel mogelijke ontvangst van betaling, bij voorkeur zonder tussenkomst van de rechter. Met onze strakke aanpak van uw wanbetaler wordt u ontzorgd.

Een incasso advocaat inschakelen is dé manier om druk uit te oefenen op een onderneming of een andere schuldenaar. Het is namelijk de enige persoon die een verzoekschrift tot beslaglegging in kan dienen en een faillissement aan mag vragen wanneer een betaling uitblijft. Loopt het uit op een juridisch conflict? Ook dan bent u bij Schouten Advocaten aan het juiste adres. Zeker wanneer wij op dat moment al op uw case zitten.

Wist u dat onze advocaten altijd buitengerechtelijke incassokosten alsmede rente en nakosten van de tegenpartij invorderen bij onze incassozaken? Vaak kunnen we onze kosten of een groot deel daarvan voor u terughalen, zodat de schuldenaar deze uiteindelijk betaalt.

Niet alleen bedrijven laten betaling soms na, incassozaken komen ook in andere gevallen voor, waaraan men wellicht niet zo snel denkt. Bijvoorbeeld penningmeesters die geld verduisteren van hun vereniging of stichting, dat in een onlangs behandelde zaak voorkwam.

Heeft uw debiteurenbewaking wat extra kracht nodig? Kies voor een incasso advocaat.

Heeft uw debiteurenbeheer moeite met het binnenhalen van de betalingen en zijn er herhaaldelijk afnemers die niet betalen? Of is het nu toch echt tijd om dat grote bedrag op uw rekening te zien, waar u al maanden op wacht? Schakel dan de incasso advocaat in bij Schouten Advocaten. Wij zoeken altijd naar een oplossing met een zo kort mogelijke doorlooptijd, gericht op het behoud en verbeteren van uw klantrelatie.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u persoonlijk van ons horen hoe wij het incassotraject aan kunnen pakken in uw specifieke geval? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we ons direct kunnen buigen over uw debiteuren.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 134.22MB