Zoekt u een advocaat nabij Driebergen, dan is kiezen voor Schouten Advocaten een verstandige beslissing. Met vier advocaten die elk hun specialisme hebben, kunt u voor vele zaken terecht bij ons kantoor in Zeist. Ongeacht of het nu gaat om ondernemingsrecht, erfrecht, handelsrecht, huurrecht, letselschade of vervoersrecht, wij ondersteunen zowel particulieren als ondernemers uit het gehele land op vele rechtsgebieden.

 

Diensten advocaat Driebergen

 

Als u kiest voor Schouten Advocaten voor de behandeling van uw kwestie in Driebergen, zijn wij u graag op verschillende vlakken van dienst. Ten eerste kunt u juridisch advies bij ons inwinnen. Met behulp van onze juridische kennis en ruime ervaring kunnen wij uw situatie snel beoordelen en u hierover adviseren. Schouten Advocaten is opgericht in 1974. Dat betekent, dat het niet verrassend is indien uw zaak gelijkenis vertoont met een andere zaak die wij al eerder hebben behandeld. Graag gebruiken we deze ervaring in uw voordeel.

 

Wij werken oplossingsgericht en geven de voorkeur aan een goede regeling op korte termijn. Dit in plaats van een gerechtelijke procedure, die vaak lang duurt. Door onze ervaring en betrokkenheid kunnen wij vaardig en ad rem onderhandelen. Dit neemt niet weg dat wij met verve procederen als dat nodig is. Vanzelfsprekend hebben wij door de jaren heen vele procedures voor de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof gevoerd.

 

Onze filosofie is dat voorkomen vooraf beter is dan genezen achteraf. Wij staan u dan ook graag en kundig behulpzaam bij met het opstellen van een solide contract. Contracten stellen uw belangen veilig, dus kunt u erop rekenen dat Schouten Advocaten voor u een contract opstelt of moderniseert waarin uw juridische positie is verzekerd.

 

Bovendien kunt u een second opinion over een mediator, adviseur of andere advocaat bij onze advocaten aanvragen indien u twijfelt aan uw positie.

 

Voorts behandelen wij regelmatig zaken voor rechtsbijstandverzekerden van diverse verzekeringsmaatschappijen, zoals Achmea, VvAA en DAS.

 

Werkwijze Schouten Advocaten

 

Wij zijn een advocatenkantoor dat laagdrempelig is voor onze cliënten. Zo bieden wij een gratis probleemanalyse aan en kunnen cliënten altijd zo snel mogelijk terecht. Daarbij is het van belang dat ons secretariaat goed op de hoogte is van lopende zaken. Vanwege ons uitgebreide netwerk van accountants, belastingadviseurs en notarissen, kunnen wij snel een beroep op hen doen als dat nodig is. Onze aanpak is bovendien niet 9 tot 17.00 uur, op die manier kunnen wij u snel van dienst zijn en houden wij de doorlooptijd van uw dossier zo kort mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis probleemanalyse aan.

 

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.