Als ondernemer bent u vooral bezig met ondernemen. U koopt in, verkoopt, stuurt de mensen binnen uw onderneming aan en overlegt met de directie over de strategie en doelstellingen. Bij alles wat u in uw bedrijf doet, verricht u handelingen, gaat u overeenkomsten aan, sluit u contracten en heeft u te maken met wettelijke bepalingen en beperkingen. En dat is lang niet altijd zo vanzelfsprekend. Net als dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen de afspraken ook daadwerkelijk nakomt. Dat is waarom een ondernemersrecht advocaat in uw onderneming geen overbodige luxe is. Bij Schouten Advocaten zijn wij experts op dit gebied, ongeacht de aard of omvang van uw onderneming.

Naleving van overeenkomsten en afspraken

U krijgt een factuur binnen voor goederen die niet geleverd zijn. Uw terrasvergunning wordt ten onrechte ingetrokken door de gemeente. Of een afnemer van uw diensten weigert de rekening te betalen, terwijl u gewoon in uw recht staat. Er zijn veel situaties waarin een ondernemersrecht advocaat een belangrijk rol kan spelen. U kunt ons zien als een adviespunt, een expert die over uw schouder meekijkt of de persoon die de tegenpartij erop wijst dat overeenkomsten en afspraken nagekomen moeten worden. Wanneer zij een ondernemersrecht advocaat zien, weten zij immers zelf ook wel hoe laat het is. Tijd om afspraken na te komen.

Wij helpen u echter ook vooral bij het voorkomen van problemen. Door contracten en overeenkomsten duidelijk en correct op te stellen, worden misverstanden uitgesloten. Verkeerde interpretatie is uitgesloten, waardoor u veel makkelijker kun krijgen waar u recht op heeft.

Doorlooptijden en oplossingsgericht denken als ondernemersrecht advocaat

Bij Schouten Advocaten zijn we ons ervan bewust dat een te lange doorlooptijd en in problemen denken schadelijk is voor uw onderneming. Daarom pakken we uw case graag direct op en zoeken we samen naar de oplossingen waarmee de doorlooptijd zo kort mogelijk kan worden.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden als ondernemersrecht advocaat of ondernemingsrecht advocaat? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button.

  • Direct contact met Schouten Advocaten: Bel 030 – 69 250 14 of

    Maak afspraak

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Probleemanalyse
Maximale uploadgrootte: 67.11MB