Zakelijk

Schouten Advocaten levert aan ondernemers de volgende diensten:

  • Bedrijfsadvies:

Zowel over het starten van een onderneming, het uitbreiden, overnemen, inkrimpen en saneren van een onderneming ontvangt u degelijk juridisch advies van een advocaat, die niet alleen advocaat maar ook ondernemer is.

  • Contracten maken en beoordelen:

Goede contracten voorkomen onzekerheid en juridische problemen. Met duidelijke structuur en taal stellen wij contracten op die niet voor dubbele uitleg vatbaar zijn. Ook helpen wij u bij de beoordeling van contractsvoorstellen. Wij adviseren ondernemers die overeenkomsten willen sluiten om de contracten niet door de andere partij op te laten stellen maar om dat zelf te laten doen.

  • Onderhandelen:

Bedrijfsovernames, (einde) samenwerking, (einde) huur, huurverlaging, conflict franchisegever – franchisenemer, geschillen tussen aandeelhouders, beëindiging VOF, saneren onderneming, aanbieden schuldeisersakkoord, mediation.

  • Procederen:

Is uw onderneming gedagvaard of wilt u zelf een procedure starten, dan combineert Schouten Advocaten de vaardigheden van procesadvocaat met haar ervaring in ondernemingszaken.

Graag werken wij samen in goed overleg en vertrouwen aan goede oplossingen voor bedrijven en voorkomen wij problemen zoveel als mogelijk.

De rechtsgebieden

Indien u vragen heeft, kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 030 – 69 250 14.

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult neemt één van onze advocaten zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.