Schouten Advocaten geeft u als uw incasso advocaat in Utrecht graag vrijblijvend juridisch advies over incasseren, deurwaarders en vorderingen. Tegenwoordig proberen namelijk veel partijen hun leveranciers te gebruiken als bank, door te laat of niet te betalen. Dat is een slechte en gevaarlijke ontwikkeling, want te veel onbetaalde facturen kunnen leiden tot het faillissement van een bedrijf. Schouten Advocaten is lid van VIA, de Vereniging van Incasso Advocaten. Hiermee garanderen wij u de beste oplossing.

Hoog betalingspercentage via incasso advocaat Utrecht

De incasso advocaat te Utrecht van Schouten Advocaten legt de nadruk op optimale timing en toonzetting bij de incassowerkzaamheden. Bij iedere zaak profiteert u van de ruime ervaring die in het verleden is opgedaan met allerhande incasso zaken. Waar nodig pakken we door met een beslag of een faillissementsverzoek. Met onze incassowerkzaamheden en aanpak scoren wij een hoog betalingspercentage.

Incassokosten invorderen

Onze werkzaamheden zijn er tevens op gericht de kosten voor de schuldeiser zo veel mogelijk te beperken, onder meer door invordering van de buitengerechtelijke incassokosten en een exacte berekening van de rente waarop u recht heeft.

Incasso kort geding

Schouten Advocaten is in staat binnen 6 weken een toewijzend vonnis te verkrijgen voor uw onbetwiste geldvordering door het instellen van een incasso kort geding. Met het vonnis wordt vervolgens overgegaan tot executie zoals verkoop van bijvoorbeeld onroerend goed, door het leggen van beslag op banktegoeden en/of op loon.

Betwiste geldvordering

Indien uw schuldenaar klaagt over uw prestatie en stelt dat er daarom niet betaald hoeft te worden, is er geen sprake van een incasso zaak, maar van een betwiste geldvordering. Het komt in dit geval neer op de stellingen die partijen over en weer innemen. Schouten Advocaten is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en kan uw belangen bij een betwiste geldvordering optimaal behartigen.

Vrijblijvende probleemanalyse

U bent zich aan het oriënteren op de beste wijze om zo snel mogelijk uw gelden te incasseren? Neemt u dan contact met telefoonnummer 030 – 69 250 14 en stel vrijblijvend uw vraag.

“Duidelijke focus, duidelijke taal”

Kunnen wij u helpen?

U kunt ons kantoor ook bellen via 030 – 69 250 14 voor een gratis probleemanalyse.

Kantoor Zeist

  • Slotlaan 70-72, 3701 GP ZEIST (UTRECHT)

Contact met Schouten Advocaten

Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier
*Wij waarderen uw interesse in Schouten Advocaten, maar willen u erop wijzen dat wij helaas geen pro-deo of toevoegingszaken behandelen.